Фейсбук Бивши и настоящи ученици отОУ Добри Чинтулов:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Фейсбук
Бивши и настоящи ученици отОУ Добри Чинтулов:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Златно сърце: Момиченце от Варна дарява красивата си коса за болно дете!

 Фейсбук Бивши и сегашни възпитаници от
ОУ " Добри Чинтулов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Момиченце от Варна се раздели с красивата си руса коса, с цел да я подари за изработването на перука за онкоболно дете, научи Varna24.bg

" Денят е 18 юни. Момичето на фотографията е на 10 години, споделя се Елена и е ученичка във варненското ОУ " Добри Чинтулов ". От преди една година се заслушва в думите на една майка, която подари косата си, с цел да бъдат направени перуки за за онкоболни дами. И взема решение, че ще подари косичката си, с цел да може да бъде направена перука за дете, което страда от най-тежкото заболяване.

Това е в резюме простичката история, която претърпяваме. Днес! Във време, когато ни се внушава, че нищо положително не може да ни се случи! Че всичко е фалш и двуличие, че е невероятно да се живее в " тази страна "! И в този миг едно 10-годишно момиченце ни споделя по какъв начин от една цяла година мечтае да подари косата си и колкото по-дълга стане, толкоз по-голяма ще е благодарността й! И през днешния ден тя беше най-щастливото дете на света - по тази причина че тъкмо тук, в нейния обичан град Варна, тя даде най-хубавото от себе си, с цел да може друго дете да върне усмивката си. Свидетел и подстрекател на това Добро стана нашата обичана, заразяваща с ентусиазма си Валентина Иванова - координатор на " Искам бебе " във Варна и нейните синове Георги и Калоян, които подариха на Ели най-прекрасното цвете!

9 снопчета руса коса! В очите на 10-годишната Елена, това са 9 усмивки повече за едно русичко дете, което сега страда! Ние, майките, обаче знаем една загадка. Когато на следващия ден някое дете получи русата перука, то в действителност получава и още нещо, което не можем да покажем на фотография - а това е положителното сърце на дребната Елена от Варна.

Благодарим ти за урока, Ели! Прекрасна си! Предавай нататък Доброто, на което те учи твоята майка, твоето семейство, твоята Родина! Защото дружно можем да променяме света и той да става по-добър! Нали? ", гласи коментара във фейсбук страницата " Iskam Bebe ", където бяха оповестени и фотосите на дребното момиченце с огромно " златно " сърце.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР