Фейсбук Бившата изгора на покойния бизнесмен Христо Сираков - плеймейтката Дениз

...
Фейсбук
Бившата изгора на покойния бизнесмен Христо Сираков - плеймейтката Дениз
Коментари Харесай

Гореща плеймейтка и бивша на Христо Сираков: Аз съм новото гадже на Григор Димитров!

 Фейсбук Бившата възлюбена на починалия предприемач Христо Сираков - плеймейтката Дениз Хайрула, е гадже с най-хубавия ни тенисист Григор Димитров. Но единствено в роман, написа " Телеграф ".

" Здравейте, аз съм Дениз, само че съгласно огромния варненски публицист Никола Крумов аз съм певицата Никол и съм новото гадже на българския тенисист Григор ", по този начин плеймейтката започна своето четене в " Приказки за възрастни " в Стара Загора и влезе в кожата на апетитната Никол Шерцингер, която топлеше леглото на Гришо до скоро.

Традиционните серии от събития на Плеймейт за смели интелектуалци, които не се опасяват да се забавляват със смешни секси истории, събра почитатели на мъжката библия, литературата и достоверния комизъм в Стара Загора.

Три от топмоделите на " Плейбой " се качиха на сцената на елитния клуб, с цел да разбият клишето и да покажат, че с изключение на изключителни количества съблазън, плеймейтките имат забележително възприятие за комизъм, актьорски гений и... ненадейно отношение към литературата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР