Фейсбук Ани Цолова е съвсем отритната от медиите. След дълго време

...
Фейсбук
Ани Цолова е съвсем отритната от медиите. След дълго време
Коментари Харесай

Ани Цолова излиза от забравата, уреди се с престижна длъжност!

 Фейсбук Ани Цолова е напълно отритната от медиите. След дълго време на давност, някогашната звезда от екрана на някои от най-големите ни малките екрани, към този момент има ново занятие – учителството.

Цолова напусна последната си медия тихомълком и макар огромните обещания за старт на нови и огромни планове, потъна в дън земя. Явно шансът на червенокоската не се е усмихнал по този начин, както на колежката й Мариана Векилска, и на Цолова й се е наложило да си потърси някакво друго прехранване.

Уви, едвам година и половина по-късно тя се завърна на екран с подвита опашка, изтъквайки аргумента, че е редно да продължи да прави това, в което е най-хубава. Трибуна за изява й даде Българска национална телевизия, а Векилска има лично всекидневно следобедно предаване.

Цолова пък няма нейния шанс и към този момент ще е преподавателка. Явно макар жалванията на учителите, че заплатите все не са им задоволителни, някогашната екранна половинка на Виктор Николаев е решила да се опитва и в тази сфера. Тя ще преподава на първокурсниците в Нов български университет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР