Фейсбук Aгресия на пътя - гневна в агресивна жена напада и

...
Фейсбук
Aгресия на пътя - гневна в агресивна жена напада и
Коментари Харесай

Истерясалата мутреса, брутално удряла шамари на шофьор, била от известно семейство!

 Фейсбук Aгресия на пътя - гневна в нападателна жена атакува и удря плесници на мъж след засичане на основно кръстовище в Русе. Екшънът се разиграл на кръстовището при Пантеона, което е едно от най-натоварените в крайдунавския град. Свидетел на конфликтната обстановка описа, че преди нея е имало гонка. 

Нападателката е от известно семейство от Русе и по тази причина никой от очевидците не пожела да застане пред камера, с цел да опише детайлности за случката.

" На това кръстовище има доста камери за видеонаблюдение. На 20 декември Община Русе одобри визуализацията и монтажа на новите камери, които влизат в приложимост. Те са ситуирани на 30  кръстовища и дават доста необятна визия за това, което се случва на тях ", изясни в ефира на " Здравей, България " заместник-кметът на града Димитър Недев.

За случая е известена и полицията. " Установени са участниците в този случай. Работи се по случая. Извършва се инспекция. Сигналът е подаден от пострадалия. Полицията ще си свърши работата по отношение на закона ", разяснява началникът на Първо РПУ в Русе.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР