Фейсбук 600 000 долара са нужни, за да живее , за

...
Фейсбук
600 000 долара са нужни, за да живее , за
Коментари Харесай

600 000 долара са нужни, за да живее малката Рали от Варна!

 Фейсбук 600 000 $ са нужни, с цел да живее, за която Varna24.bg наскоро осведоми. Ето какво споделя майката на момиченцето Изабела Николаева в групата " ":

" Това на фотографията е моята дъщеричка Рали и нейният мито коктейл за закуска и за обяд. В други комбинации, и с малко допълнения, има банкет със следобедната закуска, вечерята и късно вечер преди лягане. Рали приема добавките разтворени в храната си, а те са извънредно горчиви, кисели и люти. Но мито коктейлът за нея е жизненоважен като въздуха.

Това е единственото средство за закъснение на напредъка на болестта. Единственото, с което можем да ѝ спечелим още малко време, с цел да дочака създаването на лек.

Помогнете ни по-скоро да съберем нужните 600 хиляди $ и да съхраним живота на Рали! "

Както медията ни заяви, преди 3 години Рали бе диагностицирана със синдром на Лий – тежко генетично заболяване, водещо до прогнози за доста къс живот. От тогава Рали живее в изолираност, защото всяко разболяване води до декаданс и би могло да бъде съдбовно. Засега тя съумява да надскочи мрачните прогнози с помощта на повече от 20 витамина, ензима и антиоксиданта, които приема с храната, а посредством непрекъсната рехабилитация даже съумява да бележи напредък.

Но резултатът от медикаментите и рехабилитациите е доста стеснен и кратковременен. Поради това откриването на същински лек за заболяването  Facebook е извънредно нужен, с цел да може Рали да живее.

Усилията на родителите са съсредоточени в това да обезпечат финансиране от 600 000 $ за предклиничните изследвания на лекарите, които споделят тяхната пристрастеност и непреклонно предпочитание да се преборят с тази опустошителна болест.

Дарете и споделете с другари:

Ако не желаете да употребявате дебитна/кредитна карта, можете да извършите подаяние към разплащателна сметка на името на майката на Рали,  приканват родителите й.

Всички средства, които постъпват в тази сметка ще бъдат преведени на The Rare Village Foundation от ваше име.

Банка ДСК

IBAN BG16STSA93000028370556

Титуляр: Изабел Атанасова Николаева

Благодарим ви!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР