Фейсбук виж галерията Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев,

...
Фейсбук виж галерията
Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев,
Коментари Харесай

Какво се случва с бившия кмет Евстатиев и ученичката, с която прави секс?

Фейсбук виж галерията Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев, който изкара близо три години в пандиза за обезчестяване на ученичка, към този момент се е освестил и се е нормализирал душевен. Евстатиев работи във компанията на сина си. Това разкриха пред източници, близки до ексградоначалника.  Борис Евстатиев има строителна компания, в нея неотдавна на работа е назначен и татко му. Младият мъж, който призна грешката на татко си за това, че е имал връзки с 16-годишната тогава госпожица, само че нееднократно е казвал, че демонизирането му е политическо, е решил, че е по-добре родителят му да се труди, в сравнение с да стои и да бездейства. 

Иван Евстатиев излезе предварително от пандиза в края на лятото. По време на целия развой той твърдеше, че секс сред него и момичето е имало, само че той бил непринуден и мечтан от двамата. След освобождението му от зандана, Евстатиев беше срутен душевен, посещаваше психолог месеци наред. Сега към този момент е добре и е на управителен пост във компанията на Борис. Хора от Стрелча споделят, че екс величието единствено един път се е прибирало в родния си град, откакто е било освободено от зандана.

Тогава в курортния град Евстатиев е посетил родната си къща в Стрелча дружно с брат си - юрист Динчо Евстатиев, видели са се с родственици и другари. От тогава някогашният градоначалник не се е прибирал в Стрелча. От както е на независимост, живее настрана от брачната половинка си във вила край Пазарджик. В Стрелча вървят клюки, че още веднъж ще се кандидатира за кмет или общински консултант, само че негови близки изрично отхвърлиха това пред " Блиц ".  Момичето, за чието обезчестяване бе приет за отговорен, през днешния ден е студентка в Пловдив.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР