Фейсбук виж галерията > Неделчо Юнаков и Кети НиколоваМестни хора обаче

...
Фейсбук виж галерията
> Неделчо Юнаков и Кети НиколоваМестни хора обаче
Коментари Харесай

Петорното убийство вероятно е станало в новогодишната нощ

Фейсбук виж галерията > Неделчо Юнаков и Кети НиколоваМестни хора обаче описаха пред  "24 часа ", че момче се е натъкнало първо на труповете. То отишло да търси собствен другар, който е измежду убитите. След като видял мъртвите, незабавно споделил на родителите си, а те се обадили в полицията. На мястото пристигнаха основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, а след това и основният прокурор Сотир Цацаров. Там беше и шефът на следствието Борислав Сарафов. Районът към къщата беше отцепен, до момента в който траеше огледът.

Първоначалната версия на полицията беше, че става въпрос за убийства и самоубийство. Смята се, че възрастният мъж умъртвил сина си Георги, тъщата си, 16-годишната Нанси - щерка от предходен брак на брачната половинка му, както и нейното гадже Боби. Майката на Нанси - Кети Николова Кюхова, се търси. Засега не се знае дали тя е участвала на убийството, само че съгласно една от версиите е в неопределеност отпреди нещастието.

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви пред публицисти, че всички 5 души са убити с по един патрон с малокалибрено оръжие. Засега то не е намерено. Не се знае и повода за нещастието. Разследването би трябвало да изясни къде е била майката Кети, дали в действителност става дума за ликвидиране и самоубийство, както и какъв е мотивът за абсурда, довел до убийствата.

Във фейсбук страницата на Нови Искър хората разясняват случилото се и пращат линкове към профилите на участниците в нещастието. От писанията там излиза, че мъртвите са Неделчо Юнаков, синът му Георги Юнаков, доведената му щерка Нанси Иванова, нейното гадже Боби и баба й. От профила на търсена от полицията Кети Николова се схваща, че тя е обвързана с Неделчо Юнаков. Кети има немска овчарка, каквото е убитото в къщата куче. Тя постоянно написа на страницата на Нанси Иванова, за която се твърди, че е нейна щерка. Пише и в профила на Георги Юнаков.

По информация на съседите Кети Николова е изчезнала преди всеобщото ликвидиране. Жената се придвижва с джип БМВ Х 5, който липсва от къщата в Нови Искър. Кети Кюхова е била в променливи връзки с околните на приятеля си Неделчо. Възможно е дамата да е причинител на убийствата или да е станала очевидец на кървавата кланица, гласят разнообразни версии. Тя обаче не се е появила, нито се е свързала с полицията до този миг. Има и версия Кети да е била убита първо и трупът й - прикрит. Появи се и малко евентуалната версия грабители да са избили всички, започвайки от кучето.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР