Фейсбук Улици, тънали в мрак дълги години във варненския квартал

...
Фейсбук Улици, тънали в мрак дълги години във варненския квартал
Коментари Харесай

Подариха светлина на потънали в мрак улици в Аспарухово

 Facebook Улици, тънали в мрак дълги години във варненския квартал " Аспарухово ", към този момент са осветени. За това заяви за Varna24.bg Сали Светославов, който показа следния коментар:

" 50 годишни тъмни улици, след 10 дни работа, към този момент са осветени с най-съвременно осветяване. Вчера поставихме 12-тата крушка на улици, които не са имали осветяване повече от 50 години.

Преминаването по ул. " Горна студена ", ул. " Браила ", ул. " Арда ", ул. " Младост ", ул. " Томас Мюнцер ", ул. " Джузепе Гарибалди " и ул. " Тимок ", към този момент е наслаждение вечер.

Огромният труд си заслужаваше. Нямах самообладание да се стъмни, с цел да създадем обиколка на улиците, които осветихме със модерни слънчеви лампи.

Няма да мога да Ви опиша с думи насладата на възрастните хора, които ни благодариха същински от сърце, само че несъмнено не си е заслужавало 50 години насладата им да се подтиска от тъмнината.

Инициативата е подкрепена от Сали Табаков, който е регионален ръководител на политическа партия в област Варна. След като споделих резултата и потребността, след слагането на първата лампа, той реагира и обезпечи нужните 12 лампи във връзка Байряма, който е в петък.

Надявам се, че главният проблем е позволен с осветелнието, само че ще продължим да слагаме още слънчеви лампи ", показа Сали, който е един от най-активните младежи в квартала и е известен с доста потребни други начинания като слагането на къщичките за книги в учебните заведения във Варна и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР