Фейсбук ще има вероятно нужна от няколко години, за да

...
Фейсбук ще има вероятно нужна от няколко години, за да
Коментари Харесай

Зукърбърг: ​Фейсбук ще има нужда от няколко години, за да разреши проблемите си

Фейсбук ще има евентуално нужна от " няколко години ", с цел да позволи проблемите, разкрити от абсурда за пропуските на обществената мрежа при отбрана на персоналните данни на потребителите й, обвързван с аналитичната компания Кембридж Аналитика. Това мнение изрази основателят на Facebook Марк Зукърбърг в изявление, оповестено през днешния ден.

 © Българска телеграфна агенция
В него той пази и икономическия модел на компанията Facebook и отвръща на рецензиите, отправени към нея от президента на Епъл Тим Кук предходната седмица. Един от главните проблеми на Facebook е неговият " идеализъм ", тъй като той дълго време виждаше единствено положителните страни на свързването посредством интернет сред хората, сподели Марк Зукърбърг.

Ние не прекарахме задоволително време, с цел да влагаме или да размишляваме върху неприятните страни на потреблението на някои от инструментите ни, добави Зукърбърг пред уеб страницата Вокс. Мисля в този момент, че хората изцяло основателно се концентрират върху някои от рисковете и върху неприятните страни, прибавя той.
 © Българска телеграфна агенция
Мисля, че ние ще разгадаем този проблем, само че това ще отнеме няколко години. Бих желал да разреша всички тези въпроси за три или четири месеца, само че мисля, че истината е, че за разрешаването на някои от тези въпроси ще е нужно повече време, добави Зукърбърг. В изявлението той отхвърли рецензиите на Тим Кук, съгласно който Facebook е имал проблеми поради икономическия си модел.

Мисля, че този мотив, че в случай че не плащате, на нас няма да ни пука за вас, е дефиниран с доста лека ръка. И той не дава отговор въобще на истината, сподели Зукърбърг, визирайки рецензиите на Тим Кук. Действителността е, че в случай че вие желаете да създадете една услуга, която оказва помощ за свързването на всеки на планетата, тогава доста хора няма да имат средствата да платят. Ето за какво, както е при доста медии, един модел, основан на рекламата, е единственият разумен модел, сподели ръководителят на Facebook.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР