Фейсбук Не съм в болница! Пишат лъжи. Защо не си проверяват

...
Фейсбук
Не съм в болница! Пишат лъжи. Защо не си проверяват
Коментари Харесай

Цанко Стоичков за COVID-19: Преживял съм две операции на сърцето, но такова чудо не съм виждал!

 Фейсбук " Не съм в болница! Пишат неистини. Защо не си ревизират информацията!?, изригна братът на Христо Стоичков - Цанко.

Миналата седмица няколко уеб страницата излязоха с информация, че по-малкият Стоичков е признат в пловдивска болница с ковид. Новината се оказа обаче на половина вярна. Цанко е дал позитивна проба за новия вирус, само че не е в лечебно заведение, а се лекува вкъщи. За благополучие заплаха за здравето на майка му Пенка Стоичкова няма, защото двамата не се виждали повече от 15 дни.

Цанко споделя, че вирусът по никакъв начин не е лек и хората би трябвало да се пазят.

" Признавам си, че до скоро не имах вяра тази болест, само че трансформирах мнението си, в действителност е тежко. Преживял съм две интервенции на сърцето, само че такова знамение не съм виждал "  разказва по-малкият от братята Стоичкови.

Той признава, че първите дни били най-тежки и безусловно не е можел да стане от леглото. Малко по малко обаче към този момент се възвръща. Независимо, че се постанова да стои затворен в Цанко не се е отчаял.  " Съвсем скоро ще съм изцяло добре и всичко ще се оправи. Най-важно е, че не съм в тежко положение, не съм на апаратно дишане, както надали не го изкараха по уеб страниците ", обяснява Стоичков, представен от " Галерия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР