Фейсбук Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от На

...
Фейсбук
Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от На
Коментари Харесай

Екстравагантната стилистка Халваджиян вече не е част от екипа на На кафе

 Фейсбук " Много, доста ми е мъчително, че ме махнаха от " На кафе " и сега не работим с моята асистентка там. Но подобен е моментът за малкия екран - постанова се да се работи със съкратени бюджети. И за жалост доста хора са в моята обстановка, това не е вест. Няма по какъв начин да кажа, че не ми е доста, доста мъчително, тъй като аз съм от основаването на малкия екран, още когато беше кабелна, а да не приказваме, че за нас с Гала предаването " На кафе " ни е като детенце, основано по специфичен метод с цялата ни обич ". Това показа пред " България Днес " топстилистката Кремена Халваджиян, която единствено преди дни бе съкратена от магазинното женско предаване " На кафе ".

" От хората, които бяхме в самото начало, остана единствено Гала, на която сега й е доста мъчително, разбирам я. Но това сред нас не е свършило. Ще изчакаме да завърши рецесията, пък да забележим какво ще се случва по-късно ", споделя още Кремена.

Тя ненадейно бе освободена от екипа, защото се постанова шоуто да работи с понижен бюджет. " Подхождам с схващане към рецесията. Тя е повсеместна на всички места и до момента се държа по-трезво, въпреки да ми е болно, за какво да го укривам. Но не ми е в характера да се окайвам ", споделя още Кремена Халваджиян.

" Знам, че някои хора ще кажат, че би трябвало да съм афектирана на малкия екран, само че не. Аз взех решение да подходя с схващане към рецесията. Тя е повсеместна на всички места и до момента се държа по-трезво, въпреки че ми е болно, за какво да го укривам. Но не ми е в характера да се окайвам ", показа Кремена Халваджиян.

С колежката си Гала Кремена се познава от години. Предаването, в което са част от основателите, съумява да се наложи като най-харесваното женско токшоу у нас. Започва 2000 година. " С Гала минахме през разнообразни интервали, само че си оставаме най-близки. Не знам по какъв начин се е зародило другарството ни. Хората се намират и остават дружно. Аз имам другари още от първи клас. С Гала е тип обич от пръв взор. Просто се усетихме и за дни станахме близки. Е, изсипаха кофи за интриги сред нас, само че ние минахме с 200 километра в час през всичко и имам възприятието, че някой ден ще си седнем главица до главица и ще си стареем дружно ", споделя за другарството си с водещата на " На кафе " Кремена.

Двете хубавици си наподобяват - с изключение на външно, характерите им са съвсем идентични. И двете харесват и не понасят едни и същи неща. Чувствителни, екстравагантни, борбени и съумели, Кремена и Гала са ентусиазъм за множеството дами. Много хора им завиждат за стотиците обувки, първокласни коли и любящи мъже.

" Но преди да побързат с негативите, дано се замислят, че всички тези неща не падат безплатно. Те са плод на дълготраен труд и пристрастеност към работата.

От дребна взех решение да стана стилист, въпреки че съм приключила виолончело, само че откакто татко ми умря, стопирах да изсвирвам вечно. Имах организация за недвижими парцели за малко. Правех го, тъй като от това се изкарваха пари в един интервал.

Средствата финансираха клиповете на Маги по това време. Със стайлинг се занимавам от дребна, още от първи клас. Дори са ме гонили от учебно заведение, подстригвали са ме за наставление, ходех нарисувана с темперни бои.

Професионално започнах да се занимавам с първите клипове, които Маги стартира да записва—на Дичо и разнообразни фолк реализатори. Първият ми ангажимент с предаване беше " Сладко възмездие " и по-късно " На кафе " с Гала. От тогава се изредиха доста излъчвания ", спомня си Кремена.

Поставила началото на специалността на стилиста у нас, тя е безспорен монополист в този отрасъл. Има емфатичен ексцентричен жанр, който рядко може да се копира. 50-годишната хубавица е образец за това, че в случай че правиш това, което ти харесва, триумфът рано или късно идва.

" Не съм последовател на максимата, че зад всеки съумял мъж стои една мощна жена, тъй като в никакъв случай не съм била в сянката на брачна половинка си - Магърдич Халваджиян. Ние гледаме в една посока, само че сме разнообразни като хора ", споделя тайната за щастливия си брак Кремена Халваджиян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР