Фейсбук > Керан Михалев в лявоТова е човекът, който никога не

...
Фейсбук
> Керан Михалев в лявоТова е човекът, който никога не
Коментари Харесай

Covid-19 погуби спортния деятел от Варна Керан Михалев

 Фейсбук > Керан Михалев в ляво
" Това е индивидът, който в никакъв случай не е делил “Спартак " и “Черно море " и е работил в името на обединяването и разбирателството и постоянно абсолютно е помагал и на двете сдружения.

Роден на 18.02.1946г. в с. Владимирово (област Добрич). Основното и междинното си обучение приключва в град Варна. Спортно-състезателната си активност стартира през 1963 година под управлението на треньорите Кольо Пеев и Пейчо Йовчев. Като играч по битка има редица влиятелни класирания в Републикански и Международни шампионати и шампионати.

След като приключва Специализираната треньорска школа по битка към ВИФ " Георги Димитров “ в София, стартира преподавателска и треньорска активност в ДФК " ЖСК Спартак “ - Варна.

Дълги години той е бил учител във ВМУ " Н. Й. Вапцаров “ и треньор по свободна битка на олимпийски, международни и европейски медалисти, измежду които: Иван Янков, Киркор Леонов, Стоян Радев, Иван Димитров, Христо Начев и доста други.

За реализирани триумфи и резултати е почетен от БФ по Борба със званието Заслужил треньор по битка на Република България.

През последните години Керан Михалев беше член на управлението на Общо събрание на колегиите " ЖСК-Спартак ".

Съболезнования на фамилията и околните на Керан Михалев.

СВЕТЛА МУ ПАМЕТ! ", написа Кристиан Димитров. 

Varna24.bg изрича съболезнования на околните на Керан Михалев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР