Фейсбук > Катастрофата до жп гаратаавтобус приклещи лек автомобил.Ето какво каза

...
Фейсбук
> Катастрофата до жп гаратаавтобус приклещи лек автомобил.Ето какво каза
Коментари Харесай

Шофьор на градски автобус с много силни думи: Пуснете ни, ние трябва да стигнем до следващата спирка, защото там може да ни чака вашето дете

Фейсбук > Катастрофата до жп гаратаавтобус приклещи лек автомобил.

Ето какво сподели за Varna24.bg  водачът, който разказва всички проблеми на придвижването през неговия взор:

" Убеждавам се, че се опитваме по през целия ден да караме тези рейсове из сред стадо неуки овце, които не са научени на приемливост към по-големите транспортни средства, наречени рейсове!!! Много ми е болно, доста ми е жално... Хора, мислете с тези глави, съобразявайте се... в тези рейсове ние возим вашите близки, другари, родственици и деца.... мислете малко.

Не ни сечете пътя. Когато сме в нарушаване пререждайки колона от коли на светофара, не ни са сърдете, не ни снимайте.... ние гоним график,...за да може вашите близки и другари и деца да не стоят по спирките да мръзнат, тъй като ние закъсняваме... в колата сте съвсем постоянно по един или двама. Давайте ни път! Не ни сечете пътя! В рейса има хора на крайници, рисково е да се постанова да стопираме внезапно.

Оставяме повече разстояние от колата пред нас, не с цел да са шмугнете пред нас, а с цел да може да спрем гладко, в случай че стане нещо да не съборим някой ваш непосредствен човек, който може да е в рейса.

Като пускаме мигача от спирките, пускайте ни да излизаме. Четох коментар на едно момиче, че мигачът давал преимущество на рейса единствено на листовки. Много ме заболя да го прочета това. Не е по този начин. Защото тъй като аз не мога да стана от седалката и да спра някое дете да не претича пред рейса, в миг, в който някой ме изпревари. Ами в случай че това е твоето дете?

Не давайте газ... пуснете ни, ние би трябвало да стигнем до идната спирка, тъй като там може да ни чака отново вашето дете.

Обидно ми е, че сте озлобени против нас. Ние работим за вас. Ние не сме нагли, ние не сме неприятни, ние просто желаеме да возим вашите близки без да ни създавате проблеми. Бъдете с нас, помагайте ни! Не е елементарно...бъдете толерантни, тъй като не знаете, какво е да се ръководи рейс, цялостен с хора. Не знаете какво е да носиш отговорност за живота им. Особено в този град, планиран с тесни булеварди и ужасни поправки на всички места... "
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР