Фейсбук > ИлюстрацияПротестът е планиран за 7 декември от 13 часа

...
Фейсбук
> ИлюстрацияПротестът е планиран за 7 декември от 13 часа
Коментари Харесай

Родители от Варна отново на протест против новия Закон за социалните услуги

 Фейсбук > Илюстрация
Протестът е плануван за 7 декември от 13 часа пред Катедралата във Варна. Ето какво показват уредниците в писмо до Varna24.bg :

" Протестно шествие е и срещу новия Закон за обществените услуги, влизащ в действие от 01.01.2020г., посредством който се вкарва модел, противопоставящ правата на детето на тези на родителите му и фамилията. Против антидетските и антисемейните политики, които се вкарват в България- задграничен модел заплашващ обичайното българско семейство.

Заставаме обединени, с цел да заявим твърдата си позиция срещу антисемейните политики, налагани от нашите държавни управления и непозволеното лишаване на деца по несъстоятелни аргументи. Сега, повече от всеки път надигаме глас, тъй като рискови идеологии и практики като тези на Барневерн се популяризират из целия свят, противопоставяйки правата на родителите на тези на децата.

Нарушенията от страна на Социалните служби се трансформират в постоянно срещан феномен в доста страни. Поради тази причина доста Европейски и интернационални организации, отдадени на същата идея - бъдещето на децата - се събират на 7 декември. Ние не сме сами, доста хора по Света са изправени против същите съществени проблеми и са подготвени да се борят за фамилиите си един до друг!

Други страни, където ще се организира митинга, са: Германия, Австрия, Норвегия, Испания, Литва, Дания и Нова Зеландия. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР