Фейсбук група Bulgarian Armed Forces, очевидно поддържана от служители на

...
Фейсбук група Bulgarian Armed Forces, очевидно поддържана от служители на
Коментари Харесай

Армията се похвали във фейсбук как се справи в Изворище

Фейсбук група " Bulgarian Armed Forces ", явно поддържана от чиновници на българската войска, се похвали каква я свърши при битката с огненото злополучие край Бургас, написа Флагман. Припомняме, че в събота вечерта, министър председателят Бойко Борисов изпрати боен хеликоптер да се бори с огнената буря, която излезе отвън надзор. Армията явно е пристигнала на място и с професионален фототраф, който е снимал рискови фрагменти от борбата с бедствието.

Край Бургас е пратен вертолен Ми17, който е направил 17 захода, изхвърлил е 42 тона вода, летял е към час и половина, регистрират се военните.

" След осъществяването на задачата при извънредно сложни метеорологични условия – гърмотевична стихия, Ми-17 кацна за зареждане на летище Безмер ", допълват от Военновъздушни сили.

В обществената мрежа се прецизира, че по предписание на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов, рано тази заран, в дейностите по погасяването на огъня са се присъединили 30 военнослужещи от Центъра за подготовка на експерти – Сливен (ЦПС) и 35 военнослужещи от 42-ри механизиранбатальон – Ямбол от състава на Втора механизирана бригада, с общо 8 броя профилирана техника.

 Снимка на Bulgarian Armed Forces.

 Снимка на Bulgarian Armed Forces.

 Снимка на Bulgarian Armed Forces.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР