Февруари Нещо наистина специално – това търсят особняците, родени през

...
Февруари Нещо наистина специално – това търсят особняците, родени през
Коментари Харесай

Как Познаха! Ето Какъв Тип Мъж Си Според Рождения Месец! Ще Се Изумиш Колко Е Точно! Най-Прецакани Са Родените През

Февруари

Нещо в действителност особено – това търсят особняците, родени през втория месец на годината. Важно е да се знае, че един път влюбили се, те в никакъв случай и за нищо на света не биха кръшнали. В природата им е да се грижат за всички към тях, обожават и да се раздават, даже постоянно подценяват себе си. Понякога са нерешителни и комплицирани, добряци са като цяло, само че пък в редица случаи зарязват по средата концепция, която скоро са стартирали.

Март

Темперамент и буйна пристрастеност е най-характерното за родените през март мъже. Действията им постоянно са напрегнат, само че пък и постоянно са в точния миг на вярното място. И още нещо – отдават се изцяло на връзката, която са стартирали, само че пък… губят интерес много бързо, което ги подтиква към спорадични изневери. За тях е особено, че са „ без пръсти “ – харчат доста, само че пък и печелят добре. Интересен е животът с мачо, чиято рождена дата е от 1 до 31 март, само че пък бягайте надалеч, в случай че сте сантиментална натура – различен е Вашият мъж, благи дами!

Вижте още:

Ето кой е най-големият боязън на мъжете

Април

Добри и улегнали, но… единствено на пръв взор. Не си мислете, че привидната „ душичка “ е същинската същина на априлските мъже! Те са извънредно амбициозни – граничещо с болест положение, властни са и ще бъде мъчно на който и да е до тях да им се наложи! Приятелите към тях са много, на които априлците държат извънредно. Не липсват и дами, които да споделят интимния им живот. И въпреки всичко, подгответе се за сериозна конкуренция, в случай че сте решили, че ще бъдете с мъж, роден през април…

Май

Родените от 1 до 31 май мъже харесват публичността и си падат по светския метод на живот. Разбира се, на насаме място с приказна може да видите представител на този месец, комуто е омръзнала светската суетност. Естети – това са мъжете, родени през май – падат си по стойностни дами, красиви картини и хубава музика. Може да ги срещнете и в ролята на свалячи, защото тяхното лъчение е свръх мъжкарско, а дамите единствено това и чакат…

Юни

Невероятни любовници, романтици, само че и ревнивци – най-краткото и тъкмо изложение на мъжете, родени през юни. Drama king – в случай че разбирате какво имаме поради – страдат, откакто сами са довели до затруднения една връзка. Въпреки това са необикновено изобретателни. Те са едни от най-хубавите чиновници в дадена компания. Допада им да коват разпоредбите в работата, само че пък всеки си има и слаба страна – интриганти и клюкари са.

Вижте още:

Ето по кое време мъжете ще изчезнат от Земята

Юли

Родените в разгара на лятото мъже са радикални в връзките си, даже на моменти и цинични с близките. Не бързайте да ги съдите, защото не от завист е подбудено това отношение. За юлските мачовци тяхната цитадела е фамилията! Не обичат да търсят помощ от никого, както и да споделят своите несгоди, може би тъй като съумяват изкусно да се измъкнат от всеки проблем и заплетени обстановки сами. Със сигурност на дамите, които са избрали юлски мъж няма да им липсват похвали и сантиментални вечери…

Август

Ето ги – мъжете на достойнството! Да, родените през август (следобедът на годината) са актуалните донкихотовци – те омайват всички в близост с осанката, държанието си, излъчването си! Истината е, че в сърцето им място може да има единствено една дама. Била ли е в миналото една жена с мъж, роден през август, бъдете сигурни – ще го помни постоянно! Когато желае една дама да бъде негова, августовският мачо работи с неповторим метод. Тези мъже извънредно доста обичат да оказват помощ и да показват вярната папка, но… тежко Ви, в случай че злоупотребите с тяхната доброта. Доста комбинативни са, което пък им оказва помощ да печелят положителни пари. Мразят да живеят под нечия команда – и в работата, и у дома, защото мястото им е отпред на парада. Родените от 1 до 31 август селектират най-хубавото за себе си и… не го оставят да си отиде прекомерно елементарно!

Септември

С висок разсъдък се отличават родените през септември мъже. Трудно е да бъдат разбрани, защото доста постоянно влизат в разнообразни функции. Съветите и забележките им нервират доста близките, само че пък е значимо да знаете, че няма да спрат с критичността си – такива са! Влезете ли им под кожата, знайте, че имате най-предания мъж от всички на земята – освен като сътрудник, само че и като другар. Склонен е да пренебрегне извънредно значима работна среща, с цел да бъде с Вас и да се чувствате удобно.

Вижте още:

10 храни забавят стареенето при мъжете

Октомври

Глезльовци, аристократи, само че пък умници – такива са родените през октомври мъже. Не се тормозете, в случай че октомврийският мачо стартира да се цупи, макар че преди секунди Ви е приказвал високопарни думи за смисъла на живота. Да, манипулатори огромни са тези представители на мъжкия пол, ето за какво – бъдете деликатни с тях! Със сигурност те могат да принудят една жена да направи и невъзможното за тях. Връщат жеста с отдаденост и грижовност, само че единствено в случай че са същински влюбени във Вас. Очакват Ви приказни вечери и неповторими изненади, защото сантименталната им душа ще Ви ги сервира много постоянно!

Ноември

Позитивизъм е най-точната дума, когато става въпрос за родените от 1 до 30 ноември. Да, те имат невероятната дарба да въодушевяват и да надъхват близките. В обкръжението им постоянно са хора, които желаят да са до тях, само че пък… да не сте им пред очите, в случай че ги настъпите по опашката – отмъстителни са до гроб, изключително в случай че става дума за човек, на който са държали доста. Любимото им място в компанията е централното, да, те обожават да са душата на тайфата, само че не стават за примерни съпрузи. Е, дами, търсите ли само тръпка от една връзка – насочете се към прочувствения ноемврийски мъж!

Декември

Късметлии са родените през декември мъже. Стремежът им през целия живот е към успокоение и улегналост, но… съвсем в никакъв случай не го реализират. И макар че са родени под щастлива звезда, мъжете от декемврийските дни постоянно се оплакват, че все нещо им липсва, с цел да бъдат 100 % щастливи! Доста постоянно неправилните им ходове поради надценяването си ги приземяват много болезнено… даже и в любовта! Мечтата за всяка дамска компания са мъжете, родени през последния месец на годината – постоянно усмихнати и с положително възприятие за комизъм. Мачовците усещат, че това подлудява дамите и много постоянно се възползват от въздействието си, с цел да ги вкарат в леглото си, но… благи дами, бъдете извънредно деликатни с тях, защото от романтикът, който Ви е свалял звезди през нощта много постоянно изчезва със зората и… повече в никакъв случай няма да го видите!/delo.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР