Февруари - месецът на любовта, когато влюбените обичат да изразяват

...
Февруари - месецът на любовта, когато влюбените обичат да изразяват
Коментари Харесай

Месецът на влюбените за необвързани: Как да се справим със самотата

Февруари - месецът на любовта, когато влюбените обичат да показват своята деликатност и обвързаност. Но какво в случай че сте един от тези, които към момента не са намерили своята половинка? Дали този месец може да бъде специфичен за вас, макар неналичието на сантиментална връзка? Вярвайте ми, има доста способи да отпразнувате любовта, без значение дали сте сами или във връзка.

Спечелете себе си : Февруари е съвършеният миг да се отдадете на време за себе си. Направете нещо особено за себе си - подарете си масаж, излет измежду природа или просто изберете да изгледате обичания си филм с хубава храна и вино. Придайте си значение и се поглезете, тъй като заслужавате най-хубавото.

Отделете време на приятелите си : Любовта не постоянно би трябвало да бъде сантиментална. Отбележете този месец, като прекарате време с вашите близки другари. Организирайте общо посещаване на кино, излет или просто се съберете вкъщи и си разказвайте радостни истории. Подкрепата и обичта на приятелите ви също са значими.

Обичайте себе си : Направете лист с неща, които обичате в себе си и които ви вършат щастливи. Всяка седмица добавяйте нещо ново в листата.

Изразете благодарността си : Февруари е съвършеният миг да изразите благодарността си към тези, които ви обичат и поддържат. Напишете писмо или изпратете картичка на вашите родители, другари или сътрудници, с цел да им покажете какъв брой цените тяхната обич и поддръжка.

Отпразнувайте триумфите си: Не бъдете прекомерно строги към себе си. Празнувайте вашите достижения, даже и да са дребни. Самочувствието и самоувереността са ключът към привличането на положителни взаимоотношения в бъдеще.

Нови умения или занимания : Използвайте свободното си време през февруари, с цел да се занимавате с нещо ново и вълнуващо. Регистрирайте се за курс по забавен за вас предмет, започнете да рисувате или да се учите да свирите на музикален инструмент.

Избягайте от рутината : Променете нормалната си рутина и се насочете към нови места и прекарвания. Посетете нов ресторант, музей или изложба, където може да срещнете забавни хора и да разширите своя кръг на запознанства.

Месецът на влюбените е време за любов и деликатност към себе си, към околните и към света към вас. Независимо дали сте във връзка или не, значимо е да се погрижите за себе си и своето положително въодушевление.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР