Февруари. Любовта е във въздуха! За да празнувате любовта, ще ви

...
Февруари. Любовта е във въздуха!
За да празнувате любовта, ще ви
Коментари Харесай

Страстно червено: 5 модни идеи за Свети Валентин

Февруари. Любовта е във въздуха!

За да празнувате любовта, ще ви трябват няколко фешън хрумвания за Свети Валентин.

Ще зарадвате обичания освен с шоколадови бонбони, само че и с съвършена визия.

Каква е модата в месеца на влюбените?

Ще носим ли алено и тази година, и какви аксесоари в алено да изберем?

Исторически видяно, аленият цвят е бил считан за цвят на силата, пристрастеността и саможертвата. В античен Рим, булката е носела червен шал. Дори в българските обичаи аленото се свързва с и брака. Червеният цвят е доста публикуван и желан за вечерно публично облекло. Днес някои дизайнери като Валентино, не могат да покажат нова сбирка за сезона, без тя да включва червен тоалет.

Знаем, че цветовете носят избрана символика. Червеното е цвят на любовта и пристрастеността.

Според логиката на психиката на цветовете, аленото мощно притегля очите и показва мощна сила. Освен това, в месеца на любовта, свързваме аления цвят и с виното.

Огънят също се свързва с аленото и надлежно носи неговата топлота. Затова алените облекла са желани за сантиментални срещи.

Тук ви предлагаме 5 фешън хрумвания за Свети Валентин:

Обувки

Чифт типичен високи дамски обувки са наложителна част от всеки женски дрешник. Сложете един чифт огненочервени лачени високи обувки и ще блеснете под светлините. Страхотни оферти за обувки има в сбирката на известната марка Джанвито Роси.

Официалните дамски обувки на италианскта марка са с токчета до 13 см., а цветовете варират от бяло до черно. Известната Ким Кардашиян също е влюбена в тази марка и самоуверено носи най-популярния модел: сандалите „ Джанвито Роси Портофино “.

 Страстно алено: 5 фешън хрумвания за Свети Валентин

Рокля

Понякога простотата е най-хубавият метод да изразиш себе си.

Обикновена, едноцветна алена рокля е интелигентен метод да добавите малко смяна към нормалното си черно облекло. Ще избягате от омръзналото ви черно и ще блеснете в елегантна алена рокля.

Може да разгледате роклите на Ралф Лорън, прочут фешън дизайнер, които са основани да се обличат елементарно и са с изчистена визия.

 Страстно алено: 5 фешън хрумвания за Свети Валентин

Палто

Червено дълго подплатено палто! Ще изглеждате внушително! Това палто е съвършен избор за студеното време и метод да влезете трагично видяни във всяко едно заведение!

Марката Мошино предлага супер разновидности за палто с подплата в алено. Използвайте тези 5 фешън хрумвания за Свети Валентин, с цел да привлечете вниманието на обичания.

Чанта

Ако сте смели, революционно настроени, изберете супер съвременен клъч в алено. Той ще бъде съвършена добавка към целия ви тоалет. Марката Александър Маккуин предлага супер изчистени и секси разновидности на дамски чанти-клъч. Много прочут модел на Маккуин е портмоне с напръстник.

 Страстно алено: 5 фешън хрумвания за Свети Валентин

Сако

Как да завършите визията си по супер моден метод?

Облечете сако от алено рипсено кадифе! Този червен блейзер ще отговори на всички ваши условия и ще ви стопли тъкмо толкоз, колкото бихте желали. Известната марка MAX&Co. има превъзходни хрумвания за такова алено сако. Моделите на марката за облекла предлага богат избор от сака в алено. Някои от тях са от еластично памучно кадифе и са идеални за празненство. Те предават чудесно настроението и са въодушевени от елегантното облекло на 60-те години. Перфектни са за вечери, прекарани в града или за сантиментална вечеря в ресторант. Придават гальовен, продълговат контур.

 Страстно алено: 5 фешън хрумвания за Свети Валентин

С тези изключителни оферти сте подготвени за сантименталния празник.

Ще се почувствате мечтани и елегантни с тези 5 фешън хрумвания за Свети Валентин.

Какво още е уместно за една сантиментална среща?

Да! Панделки и сърца!

Използвайте сърчица като допълнение, десен или аксесоар. Вържете панделка на косата или като колан. Сърцата и панделките ще ви оказват помощ да влезете в настроението на Свети Валентин. Подчертайте романтиката с доста подобаващи за празника детайли.

Празнувайте февруари месец с визия, към която сте добавили всички тези знаци на любовта. Те ви припомнят за такива усеща като пристрастеност, честност и деликатност! Любовта несъмнено витае из въздуха към вас!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР