Фестивалът на Българската асоциация на комуникационните агенции и най-голям форум

...
Фестивалът на Българската асоциация на комуникационните агенции и най-голям форум
Коментари Харесай

ФАРА се завръща в Пловдив с нови категории

Фестивалът на Българската асоциация на информационните организации и максимален конгрес за изобретателната промишленост в България тази година се завръща в град Пловдив. Това ще бъде двадесет и второ издание на състезанието.

Комуникационните агенции могат да подават своите поръчки в два фестивала – Медиен и Творчески.
Платформата за подаване на поръчки е отворена за присъединяване, като крайният период за подаване на поръчки е 21 април 2022.

За втора поредна година ще бъде хазаин и на Медиен фестивал, който ще отличи открояващите се със тактика и креативност медийни акции. Заявки се одобряват в 3 съществени посоки с общо 11 категории.

В следване на непрестанното развиване на информационния пазар, уредниците на фестивала показват няколко новости в категориите. Творческият фестивал ще приема поръчки в четири секции с 12 съществени категории, разграничени на общо 38 категории и подкатегории. 

Оформят се четири секции, в които са разпределени конкурсните категории:
StorytellingCraftTacticsGrand Jury 
Въвеждат се две напълно нови за състезанието съществени категории:
Storytelling & Film CraftTopical and Real Time Marketing 
От началото на 2022 година БАКА стана най-новият член на Art Directors Club of Europe и представител на още една от най-престижните организации в Европа и света, свързани с рекламата. Благодарение на това участие, ФАРА влиза в системата от национални фестивали, спечелилите от които имат шанса да се състезават за оценките на ADCE Best of European Design & Advertising Awards.

Наградените със злато поръчки на фестивала ще получат правото гратис да вземат участие на интернационалния фестивал ADCE Awards и да бъдат включени в The Annual of Annuals – електронно издание, което показва всички най-хубави образци на рекламата и дизайна в Европа. Същевременно отличените със сребро и бронз ще имат опция да вземат участие при преференциални условия.
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР