Ferrari обяви, че на базата на новите регулации от страна на

...
Ferrari обяви, че на базата на новите
регулации от страна на
Коментари Харесай

Музеите на Ferrari отново приемат посетители

Ferrari разгласи, че въз основата на новите регулации от страна на италианското правителство, компанията още веднъж отваря вратите на своите музеи в Маранело и Модена.

В резултат на наложените ограничавания в Италия, изложбените уреди на Ferrari в Маранело (Ferrari Museum) и Модена (Museo Enzo Ferrari) бяха затворени за гости на 24 февруари. Сега музеите още веднъж приемат посетители, като за задачата са въведени нови ограничения за отбрана на здравето им, както и това на личния състав на съоръженията.

Преди да влезе на територията на музея, всеки от посетителите би трябвало да премине през инспекция на телесната температура, а носенето на маски е наложително, с изключение на децата до 6-годишна възраст, като защитните средства се предоставят от чиновниците в двете съоръжения на Ferrari.

От Ferrari разясняват, че на фона на ограниченият потенциал, музеите предлагат опция за предварително запазване на часове за посещаване, като билетите могат да бъдат закупени онлайн.

Легендарната компания прави и жест към работещите на първа линия, като предлага безплатен достъп до двата музея за медицинските чиновници до края на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР