Ferrari интензивно тества прототипи на своя първи кросоувър Purosangue през

...
Ferrari интензивно тества прототипи на своя първи кросоувър Purosangue през
Коментари Харесай

Щракнаха джипа на Ferrari без никакъв камуфлаж

Ferrari интензивно тества прототипи на своя първи кросоувър Purosangue през последните месеци и фотографи нееднократно засичат модели покрити с извънредно тежък камуфлаж. Италианската марка постоянно е разчитала на мощната дегизировка за своите модели и в множеството случаи техният дизайн се е разкривал на формалната премиера на колата. Сега, обаче, някой от фабриката на Ferrari изигра неприятна смешка на марката и показа два фрагмента на новия модел, които разкриват огромна част от дизайна му.

Първата фотография е на предния ляв профил и ни демонстрира предните светлини сходни на тези на SF90. Дизайнът на предната част също сходен на този на спортните модели, само че с добавени отвори под линията на предницата. Подчертаващи SUV природата са спомагателни детайли по броните, калниците и праговете.

Задната част наподобява също толкоз нападателно и малко припомня на тази при Aston Martin DBX. Светлините са разграничени на две елементи, които са свързани със светеща линия, а под тях можем да открием и въздуховоди. В долната част на бронята виждаме и огромен дифузьор, както и два двойни накрайника на генерацията.

По отношение на задвижването, множеството източници настояват, че Purosngue ще разчита на хибриден шестак с мощ от 830 конски сили и 740 нютон метра, до момента в който други споделят, че електромотора ще бъде отстранен, а оптималната мощ ще бъде свалена до 663 конски сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР