Фернандо Каранга се извини за жеста, с който отпразнува победното

...
Фернандо Каранга се извини за жеста, с който отпразнува победното
Коментари Харесай

Каранга се извини и обяви: Повече няма да се... радвам!

Фернандо Каранга се извини за жеста, с който отпразнува победното си попадение в дербито против "Левски ". Бразилският нападател имитира рязане на глава и също така театралничи с надуваем сексуален орган. Заради тези действия Дисциплинарната комисия към БФС го наказа за един дуел.

"Ще запомня гола, който означих във вратата на "Левски ". Страничните неща ще ги не помни. Ако гледате мои попадения в Бразилия, ще разберете, че постоянно чествам по този метод. Не знам за какво тук се обръща толкоз огромно внимание на този жест. Следващия път няма да се веселя и ще внимавам повече. Няма да разясня решението на хората, които са решили да ме санкционират ", разяснява Фернандо, който бе определен за футболист №1 на 26-ия кръг.

"Съжалявам, че стана по този начин. Заради страстите след дербито малко прекалих. Извинявам се, в случай че съм обидил някого. Моята работа е да веселя последователите. Не мисля, че съдиите имат особено отношение към мен. Не може поради едно наказване да трансформира всичко, което върша на терена. "

Каранга бе безапелационен, че информациите за иден трансфер в огромен европейски клуб не му въздействат. "Има хора, които се грижат за мен. И клубът ще се грижи за мен, до момента в който съм тук. В българското състезание всичко е обикновено. Понякога съдиите са под равнището, само че това не е моя работа. Стамен Белчев и Гриша Ганчев приказват с мен и ми споделят да бъда по-спокоен в изявите си. Аз се старая да бъда подобен, защото съм значим на терена, а не отвън него ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР