Фернандо Каранга се извини за жеста, с който отпразнува победното

...
Фернандо Каранга се извини за жеста, с който отпразнува победното
Коментари Харесай

Фернандо Каранга: Извинявам се, вече няма да се радвам

Фернандо Каранга се извини за жеста, с който отпразнува победното си попадение в дербито против " Левски ". Бразилският нападател имитира рязане на глава и също така театралничи с надуваем сексуален орган. Заради тези действия Дисциплинарната комисия към БФС го наказа за един дуел.

" Ще запомня гола, който означих във вратата на " Левски ". Страничните неща ще ги не помни. Ако гледате мои попадения в Бразилия, ще разберете, че постоянно чествам по този метод. Не знам за какво тук се обръща толкоз огромно внимание на този жест. Следващия път няма да се веселя и ще внимавам повече. Няма да разясня решението на хората, които са решили да ме санкционират ", разяснява Фернандо, който бе определен за футболист №1 на 26-ия кръг.

" Съжалявам, че стана по този начин. Заради страстите след дербито малко прекалих. Изнивявам се, в случай че съм обидил някого. Моята работа е да веселя последователите. Не мисля, че съдиите имат особено отношение към мен. Не може поради едно наказване да трансформира всичко, което върша на терена. "

Каранга бе безапелационен, че информациите за иден трансфер в огромен европейски клуб не му въздействат. " Има хора, които се грижат за мен. И клубът ще се грижи за мен, до момента в който съм тук. В българското състезание всичко е обикновено. Понякога съдиите са под равнището, само че това не е моя работа. Стамен Белчев и Гриша Ганчев приказват с мен и ми споделят да бъда по-спокоен в изявите си. Аз се старая да бъда подобен, защото съм значим на терена, а не отвън него ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР