Фермер хвана крадци да опоскват нивата му и прегази единия

...
Фермер хвана крадци да опоскват нивата му и прегази единия
Коментари Харесай

Фермер уби циганин крадец по особено жесток начин край Болярино

Фермер хвана крадци да опоскват равнищата му и прегази единия от тях с пикапа си. Кървавият случай е станал малко след среднощ в събота против неделя край село Болярино, Община Раковски. За случая заяви шефът на Пловдивската полиция, старши комисар Атанас Илков, предава "Марица ".

Собстеникът на кравеферма забелязал незнайни лица да косят в равнищата му. Той ги подгонил с пикапа и прегазил смъртоносно единия от тях. Леко ранен е и другият апаш.

Кипърецът Димитакис Пирилис, който е притежател на кравеферма и арендатор на земеделска земя, хванал двама братя и техен другар от ромски генезис да косят люцерна от неговия терен.

На 500 метра от кравефермата той ги подгонил. С джипа си блъснал единия от братята, който паднал на земята. После се върнал обратно и го прегазил още два пъти и по този начин го умъртвил на място.
Бизнесменът е арестуван и отведен за разпит. Срещу него ще бъде повдигнато обвиняване за преднамерено ликвидиране по изключително нечовечен метод, осведоми от своя страна TrafficNews.bg.

"Загиналото лице е от ромски генезис. Водачът на пикапа е арестуван. Тепърва ще изясняваме събитията към случая ", сподели пред "Марица " Атанас Илков.

В момента в село Болярино има жандармерия, която пази реда в селото, и кравефермата от нахлуване за възмездие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР