Ференцварош продължи ужасната серия от 11 мача без победа във

...
Ференцварош продължи ужасната серия от 11 мача без победа във
Коментари Харесай

Ференцварош продължи мъките на Кишварда и Карабельов

Ференцварош продължи ужасната серия от 11 мача без победа във всички шампионати за тима на Кишварда. Фради разруши възпитаниците на Милош Крушчич с 3:0 в семейството си от 30-ия кръг на шампионата на Унгария, а можеше да завоюва и по-убедително. За гостите Янис Карабельов се появи като промяна през второто полувреме и прекара на терена повече от половин час игра.

Ференцварош можеше да поведе още в 7-ата минута, само че гол на Амер Гояк бе анулиран поради засада.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
През втората част обаче домакините се развихриха и вкараха три попадения за по-малко от четвърт час. Лоранд Паска откри в 49-ата минута, Кристиан Листеш удвои в 53-тата, а Сами Ммае направи резултата типичен в 63-тата минута.

След този триумф Ференцварош събра актив от 63 точки на първото място в класирането. Отборът към този момент си обезпечи купата и играе единствено за достойнството си до края на сезона. Кишварда пък остава на 7-ата позиция с 37 точки в актива си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР