Ференцварош: Дубиш, Ловренчич, Блажич, Фримпонг, Хайстер, Зигер, Харатин, Изаел, Нгуен,

...
Ференцварош: Дубиш, Ловренчич, Блажич, Фримпонг, Хайстер, Зигер, Харатин, Изаел, Нгуен,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: "Ференцварош" - "Лудогорец"



" Ференцварош ": Дубиш, Ловренчич, Блажич, Фримпонг, Хайстер, Зигер, Харатин, Изаел, Нгуен, Зубков, Боли

" Лудогорец ": Илиев; Сисиньо, Григоре, Недялков, Форстер; Лукоки, Анисе, Баджи, Вандерсон; Марселиньо, Кешеру

Снимка: БГНЕС

ПРЕВЮ

" Лудогорец " гостува на " Ференцварош " довечера в мач от втория кръг на Лига Европа, като ще се опита да вземе непълен реванш за отпадането от унгарците в Шампионската лига през лятото. През юли противникът на българите завоюва и двата мача от първия квалификационен кръг.

Според треньора Станислав Генчев обаче неговите футболисти " няма да търсят реванш, а израстване ".

" Амбициите на тима постоянно са огромни. Надявам се да победим и да продължим развиването си във възходяща линия. Няма да търсим реванш, а по-скоро добра игра и ще опитаме да покажем същинските си благоприятни условия. Сега мачовете са много по-различни, защото са от груповата фаза за точки ", сподели Генчев преди дуела.

" Орлите " започнаха впечатляващо присъединяване си в групите на втория по мощ европейски клубен шампионат. Преди две седмици в Разград те разгромиха съветския гранд ЦСКА Москва с 5:1.
" Лудогорец " сгази ЦСКА Москва на старта в Лига Европа (ГАЛЕРИЯ) Българският първенец разгроми руснаците с 5:1
Българският първенец е в серия от 18 мача без загуба във всички шампионати. Последното проваляне пристигна точно против " Ференцварош " на 17 юли. " Лудогорец " е с шест следващи победи, в които е отбелязал 15 гола и е получил единствено 2.

" Ференцварош " също е в добра форма и е без загуба в седем мача. От началото на сезона унгарският първенец загуби единствено един път на своя стадион в мач от квалификациите на Шампионската лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР