Фенската организация Ултрас Левски (УЛ), нейни съмишленици и всички сини

...
Фенската организация Ултрас Левски (УЛ), нейни съмишленици и всички сини
Коментари Харесай

Ултрас Левски събра парите за глобата

Фенската организация " Ултрас Левски " (УЛ), нейни съидейници и всички " сини " последователи събраха за по-малко от денонощие сумата от 2000 лв., с която бе санкциониран футболният клуб поради грозния случай на стадиона в Коматево в събота.

Вчера последователите от УЛ приканиха във фейсбук за дарения за покриване на санкцията. БФС пък наказа Левски с 2 хиляди лв..

" Тъй като изявявайки ясно своята позиция и борейки се за чиста и финансово самостоятелна естрада, участвахме в обстановка, която директно навреди на ПФК Левски, призоваваме всички наши съидейници за подаяние по сметката в Хелпкарма (https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641), където най-лесно и в действително време се следи придвижването по сметката. Към момента на стартирането на тази обява има 103 248.34 евро и за 28.09 към момента няма нито едно подаяние, като по този метод ще приемем, че всичко от този миг до постигане на задачата от още 1000 евро, ще бъде в помощ на клуба за покриване на санкцията. Призоваваме и всички последователи да поддържат с цялостна мощ и съгласно опциите идната акция за участие към ПФК Левски. Забраните нито ще ни пречупят, нито ще ни спрат, тъй като " Левски " се обича и поддържа до дъно! ", написаха от организацията в понеделник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР