Фенската организация Ултрас Левски излезе със свое становище относно последните

...
Фенската организация Ултрас Левски излезе със свое становище относно последните
Коментари Харесай

Ултрас Левски: Всеки загубен ден е пирон в нашия ковчег

Фенската организация " Ултрас Левски " излезе със свое мнение по отношение на последните трагични събития в столичния гранд. Според тях " синята " общественост е изправена пред задачата да покаже по какъв начин се избавя нещо, което в действителност обичаш. Привържениците ненапълно порицаха и легендите на клуба за тяхното безучастие.

Публикуваме написаното от тях, без редакторска интервенция:

" Левскари,

няма да влизаме в до болежка изтъркани клишета, с цел да обясняваме какво значи обичаният тим за нас и няма да губим ненужно време. Истината е, че голяма част от публичното внимание сега е ориентирано към синята общественост и в този момент тя е изправена пред задачата да покаже по какъв начин се избавя нещо, което в действителност обичаш. Левски е пред банкрут, в действителност пред банкрут и ситуацията е " Сега или в никакъв случай! ".

Събитията от последните 2 седмици потвърдиха какъв брой гнусни неща се случват на високите етажи и до момента в който се водят следващите безобразни игри на гърба ни, всеки изгубен час, всеки изгубен ден е гвоздей в нашия ковчег. Вярваме, че всичко това, което ни се случва от началото на 2020 година ще е преломен миг във фенското ни схващане и ще накара оптимално доста хора да извършват изконния си фенски дълг, а точно безрезервна поддръжка на трибуните и интензивно присъединяване във всевъзможни мероприятия, свързани с клубa - всеобщо посещаване на мачове, всеобщо пазаруване на абонаментни карти, всеобщо плячкосване на стока от формалния фен-магазин на стадион " Георги Аспарухов ". Надяваме се и напълно скоро да бъде пусната програмата за участие към клуба, каквото увещание имаме от Павел Колев.

Използваме опцията да се обърнем към легендите и най-успешните футболисти и ръководители на Левски - излезте с лицата си и застанете един до друг в тази битка за това нещо, което ни сплотява.

Обръщаме се към почитателите - дано да създадем това, което постигнахме Януари и Февруари. Приканваме ви да употребявате следната платформа, където в действително време се актуализира цялата информация по даренията. В формалната страница на ПФК Левски е дадена цялостна детайлност за нея, комисионни и тн. Не забравяйте, че даже подаяние, направено непосредствено към клуба се полза с налог 5%, тъй че това е наложителна част за чистото финансово бъдеще на клуба.

Нека да използваме всички плюсове от обществените мрежи и да " завъртим колелото " дружно. Масови скрийншоти на дарения, споделяния, сторита, провокации към другари!

Само Левски! ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР