Феновете й знаят много добре това и повечето от цветята,

...
Феновете й знаят много добре това и повечето от цветята,
Коментари Харесай

Лили Иванова Получи Много Подаръци За Рождения Си Ден Тази Година, Но Вижте Кой Е Най-Впечатляващият!

Феновете й знаят доста добре това и множеството от цветята, които тя е получила, са точно бели рози. Изпълнителката е получила и разнообразни шоколадови произведения. Но всички до едно са създадени от естествен шоколад – едно от лакомствата, от които тя не се лишава, макар строгия си хранителен режим.

Съседи на Лили Иванова разясняват, че с подаръците, които е получила, умерено може да изпълнят две стаи от жилището й.

Но от всички блага се отличава един, който е освен най-скъп, само че и най-ценен за Лили Иванова. Специално за нея белгийска дрогерия е изработила неповторим козметичен крем, спиращ стареенето и на кожата и заличаващ образувалите се бръчки.

Чудотворният резултат на мазилото се дължи на главната съставна част, вложена в него – плацента. Благодарение на потребните субстанции в нея кожата се регенерира по-бързо и бръчките се изглаждат.

Стойността на неповторимия крем възлиза на 16 000 лева, издават от антуража на звездата. Тя ще употребява скъпото мазило за мазане на шията, с цел да заличи образувалите се там бръчки, написа „ Ретро “.

Лили Иванова реши във връзка рождения си ден да се поглези с чисто нов джип. Точно преди два месеца тя поръчала возилото от Германия и се чака до броени дни да дойде в България. И този път звездата е заложила на обичаната си марка „ Мерцедес “ и се е спряла на мощен джип.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР