Феновете в Каталуния отново показаха ясно чувствата си, след като

...
Феновете в Каталуния отново показаха ясно чувствата си, след като
Коментари Харесай

Шави: Меси дава надежда на Барселона

Феновете в Каталуния още веднъж демонстрираха ясно възприятията си, откакто скандираха името на Лионел Меси за повторно в границите на пет дни по време на мача на Барселона в Ла Лига против Жирона на " Камп Ноу " в понеделник вечерта.

Миналата седмица, по време на полуфиналния мач реванш от Купата на Краля против Реал Мадрид, последователите започнаха да крещят с цялостна мощ на фона на възходящите спекулации за евентуалното завръщане на Меси в клуба от детството му.

Въпреки че мениджърът на Барселона Шави, до момента в който говореше с кореспонденти след жребия, настоя, че неговите играчи са съсредоточени върху спечелването на Ла Лига, той призна, че възможното завръщане на Меси провокира неспокойствие.

" Феновете правят оценка къде сме. На нас ни липсва купата. Лео генерира вяра. Те скандират името му от два мача. Да забележим дали това ще се случи. Фокусираме се върху този сезон, би трябвало да спечелим Ла Лига ", показа Шави.

Барселона призна, че е в контакт с антуража на Меси, с цел да обсъдят вероятно завръщане на " Камп Ноу ", като президентът Жоан Лапорта към този момент търси редица външни спонсорски сътрудници, които да финансират прехвърлянето.

Въпреки това не е изработен формален метод и съгласно известията Меси чака позвъняване от офисите на каталунците, преди да реши бъдещето си, като договорът му с Пари Сен Жермен изтича през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР