Феновете скочиха срещу повеца Емрах изчетка Конър Макгрегър при пристигането

...
Феновете скочиха срещу повеца Емрах изчетка Конър Макгрегър при пристигането
Коментари Харесай

Чалгаджията Емрах се подмазва Конър Макгрегър: Добре дошъл, брат ми

Феновете скочиха против повеца

Емрах изчетка Конър Макгрегър при идването на именития войник в бойните спортове у нас. " Добре пристигнал, брат ми ", написа чалга артистът под фотография, на която братът на Фики Стораро е стиснал пестник до ирландския войник.

Думите на Емрах, който е наследник на фолк динозавъра Тони Стораро, развеселиха неговите почитатели, които го засипаха с иронични мнения.

" Брат ти е Фики ", " Брат ми, вика ", " Аре са и двамата в " Плаза " при Коцето " са единствено част от бъзиците, които изтърпя Емрах Стораро. Емрах има упоритости да става боксьор. Братът на Фики от дете тренира бойния спорт. И е подготвен да се качи на кръга, стига да има претенденти, против които да се изправи.

" Мислил съм да се пусна на съревнование. Винаги съм го желал ", безапелационен е наследникът на Тони Стораро.

Емрах влиза в залата за пръв път, когато още е хлапе. Заведен е там от брат си Фики. Двамата Стораро блъскат като луди крушата и имали качества да се развиват в спорта. Въпреки че към този момент са известни музиканти, те не престават да упражняват, въпреки и към този момент за здраве.

" Ако не бях станал музикант, щях да съм боксьор ", отсича Стораро-младши, който за дългите години в боксовата зала се е срещнал с не един или двама известни боксови треньори, от които да научи по нещо. Емрах схваща, че няма късмет на кръга против професионален играч. Ала дава за образец Съединени американски щати, където музиканти постоянно се изправят един против различен в боксов мач.

" В България това не сме го правили към момента. На хората ще им е много забавно да ме видят мен против някой различен артист. Аз съм фен на спорта. Дали ще е ММА или бокс - обичам бойните изкуства. Смятам, че ще е крепко. Даже съм си приказвал с някои уредници. Те са, " за " да го вършат това нещо. Но дали ще имат душата хората, които пеят, да се пуснат на такива надпревари, това е различен въпрос. Защото това не е сцената, да хванеш микрофона и да правиш стойки. По-различно е ", изяснява младият Стораро.

Младият музикант добави, че в никакъв случай не е харесвал футбола или различен от известните спортове у нас. " Доста съм се задълбочавал към бокса. Не играя футбол, баскетбол като другите. Боксът ми е преди всичко! ", признава наследникът на Тони Стораро, който преди време се раздели с гръмък скандал с колежката си Теди Александрова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР