Феновете предполагат, че има проклятие върху знаменитите агенти за недвижими

...
Феновете предполагат, че има проклятие върху знаменитите агенти за недвижими
Коментари Харесай

Вътре в проклятието на връзката на Selling Sunset от разводи до обречена служебна романтика

Феновете допускат, че има проклинание върху популярните сътрудници за недвижими парцели от Selling Sunset, откакто Челси Лазкани подаде молба за бракоразвод.

30-годишната звезда цитира " непреодолими разлики " в документите, когато се разделя със брачна половинка си, с който са били съвсем седем години, Джеф Лазкани, в сряда. Двойката има две деца - Мадокс Али Лавон Лазкани, 5, и Мелия Иман Лазкани, 3 - и Челси, която направи своя дебют в шоуто през сезон пети, подаде молба за взаимно настойничество и съпружеска поддръжка от изпълнителния шеф на рекламната организация. Новината смая почитателите на шоуто, които бяха сюрпризирани да видят по какъв начин връзката им се разпада. Джеф се появи няколко пъти в Selling Sunset и изигра огромна роля в нейната кариера, защото уреди срещата й с Джейсън Опенхайм, създателят на организацията за недвижими парцели Oppenheim Group.

Новините за развода на Челси и Джеф не са Това не е единствената драма, включваща членове на извънредно известното шоу на Netflix. Тук ще р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР