Феновете от Националния клуб на привържениците (НКП) на "Левски" настояха

...
Феновете от Националния клуб на привържениците (НКП) на "Левски" настояха
Коментари Харесай

Ултрасите на Левски се защитиха и поискаха срещи с целия състав на сините

Феновете от Националния клуб на последователите (НКП) на "Левски " настояха за среща със притежателя на клуба Спас Русев.

Отделно, те желаят да беседват и с бъдещия треньор, който и да е той, както и с футболистите.

Поводът за това гледище е информацията, която се появи в медиите, съгласно която маскирани почитатели са сплашили играчи на сините.

Запалянковците отхвърлиха изказванията и излязоха с отворено писмо за случилото се.

Публикуваме позицията на почитателите без редакторска интервенция:

"На фона на следващото срамно показване на обичания ни тим в европейските клубни шампионати, нова порция "кафяви " медийни неистини се изливат върху НКП в опит в допълнение да дестабилизират обстановката в тима.

За нас задачата е ясна - прекачване на отговорността и вниманието от слабите резултати на клуба върху нормалните обвинени - проведените последователи.

От сряда на обяд представители на НКП имаха спогодба с изпълнителния шеф на "Левски " Красимир Иванов да се видят и поговорят с футболистите. Срещата бе планувана за идващия ден, четвъртък, в 17.30. Тя обаче бе анулирана едностранно от управлението часове по-късно, откакто стана ясно, че "Левски " и Делио Роси се разделят.

В последна сметка последователите се разбрахме с Иванов да получим персонално от него отговор, каква е повода да се отметне от обещанието си.

След диалога, който се организира във ВИП-а на Сектор А, няколко души минаха около фитнеса, където упражняваха част от играчите. Разбираемо, те са получили рецензии за представянето си, само че без безусловно никакви закани за физическа разпра или прояви на експанзия.

Впоследствие последователите разговаряха с Кирил Вангелов и Даниел Боримиров и изгледаха част тренировката на отбора в наличието на публицисти от "Гонг ", "Спортал ", "БТВ ", "БНТ " и "Канал 3 ".

Нито една от тези медии не заяви за зародило напрежение сред последователи и играчи, камо ли за закани, унижения и саморазправи.

Днес, петък, в следобедните часове обаче, уеб сайтът "Блиц ", прочут с обичайно "кафявата " си тема и мощно занижени хигиенични привички, излезе с "извънредната " вест за "жесток трус " в "Левски ", откакто маскирани почитатели били заплашили чужденците в тима и капитана Божидар Митрев. Футболистите били уплашени, желали да разтрогват договорите си и да подават тъжби в полицията.

Подчертаваме, че сходен апокалиптичен сюжет не се появи в нито една друга медия, в това число и измежду тези, които за разлика от "Блиц " в описания миг бяха на стадион "Георги Аспарухов ". Вероятно обаче само "кафевият " уебсайт разполага с "правилните " очевидци.

Заради създалата се обстановка, а и на първо място поради явно влошената атмосфера в тима, Националният клуб на последователите на "Левски " изрично упорства за незабавна среща с главния акционер Спас Русев. И обособена такава с новия треньор, който и да е той, и футболистите на първия тим ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР