Феновете останаха объркани от странната тенденция на плаващи презрамки“ на

...
Феновете останаха объркани от странната тенденция на плаващи презрамки“ на
Коментари Харесай

Странната тенденция на „плаващи презрамки“ на Емили Блънт и Флорънс Пю на Оскарите обърква феновете

Феновете останаха комплицирани от странната наклонност на „ плаващи презрамки “ на Емили Блънт и Флорънс Пю на Оскарите.

Колегите на Опенхаймер, които бяха номинирани за огромни награди на звездната гала в неделя, се появиха на аления килим и изненадаха феновете, които видяха, че инцидентно носят сходни рокли. Модната структурирана рокля Schiaparelli в цвят шампанско на Емили, която беше разкритикувана от почитатели, които твърдяха, че дизайнът й наподобява по този начин, като че ли носи долни дрехи, включваше презрамките, левитиращи на няколко сантиметра от тялото й. Въпреки че сребърната рокля Del Core на Флорънс също включваше същата дизайнерска характерност, само че детайлът остави почитателите озадачени.

„ Може ли някой бързо да поправи презрамките на роклята на Емили Блънт “, написа един в Туитър, до момента в който различен попита: „ Какво става (става) с презрамките на роклята на Емили Блънт?!?!?! Не е ли предопределено да допира раменете й? “ Други се пошегуваха, че наподобява като колана през рамото, използв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР