Феновете осъдиха звездата от Омъжени за медицината“ д-р Жаклин Джаки“

...
Феновете осъдиха звездата от Омъжени за медицината“ д-р Жаклин Джаки“
Коментари Харесай

Звездата от „Омъжени за медицината“ д-р Джаки критикуваха за това, че чернокожите жени „викат вълци“ за болките по време на бременност, за да напуснат работа

Феновете осъдиха звездата от „ Омъжени за медицината “ доктор Жаклин „ Джаки “ Уолтърс след наново появяване видео демонстрира по какъв начин тя разисква по какъв начин чернокожите дами „ викат вълци “ за бременните си болки.

„ Понякога като афроамерикански дами ние сме малко по-драматични и отиваш на доктор и се оплакваш, оплакваш се и се оплакваш, и не те вземат на съществено, тъй като плачеш като вълк през цялата бременност “, известният акушер-гинеколог, 65, сподели по време на YouTube онлайн с сътрудника по актьорския състав доктор Хевънли.

„ Също по този начин желаеме да се уверим, че сте съществени с вашия доктор и не играете игрички, тъй че това може да ви откъсне от работа “, добави тя.

„ Тъй като по-късно ви виждаме 25 пъти по време на бременността, мъчно е да повярваме, че има същински проблем, когато има същински проблем. “

Феновете не се сдържаха от ужаса си във връзка с нейните забележки за чернокожите дами - изключително заради расовите разлики, с които се сблъскват по време на раждането.

„ Д-р Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР