Феновете на уютните есенни филми очакват с нетърпение излизането на

...
Феновете на уютните есенни филми очакват с нетърпение излизането на
Коментари Харесай

Едната като мама, другата като татко: вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър

Феновете на уютните есенни филми чакат с неспокойствие излизането на продължението на хитовата лента " Фокус-мокус " от началото на 90-те. Превърналата се в безспорна класика комедия на ужасите с присъединяване на Сара Джесика Паркър, Бет Милдър и Кати Нанджими се завръща съвсем 30 години по-късно , с цел да ни забавлява още веднъж, когато времето на открито стане тъмно и дъждовно, а ние нямаме друга работа, с изключение на да се сгушим на дивана, да си създадем тиквено лате и да си пуснем занимателен филм.

Вчера в Ню Йорк се състоя формалната премиера на дълго чаканото продължение на " Фокус-мокус ", а Сара Джесика Паркър пристигна на събитието дружно със брачна половинка си Матю Бродерик и двете им дъщери - близначките Табита и Марион. От фамилното събиране липсваше единствено 19-годишният им наследник Джеймс.

 сара джесика паркър близначки Getty

13-годишните девойки носеха обувки от специфичната сбирка на майка им, а почитателите на актрисата не пропуснаха да отбележат поразителната аналогия сред близначките и техните родители. Марин е тъкмо копие на майка си, до момента в който Табита наподобява поразително доста на татко си.

Вижте тук още фотоси, доказващи невероятната аналогия сред близначките и родителите им:
 Вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър  Вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър  Вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър  Вижте порасналите близначки на Сара Джесика Паркър
Звездата от " Сексът и градът " пази много персоналното пространство на децата си и доста рядко приказва за тях или споделя техни фотоси . Миналата година си разреши да показа няколко фрагмента от първия образователен ден на децата си, съпроводени с прочувствено обръщение:

" В рамите на 7 дни, единият стартира първата си година в колежа, а другите две стартираха 7-ми клас. Домът ни е друг. Ние сме разнообразни. Те се нуждаят все по-малко от нас. Тъжно ми е какъв брой бързо лети времето, само че се вълнувам за всички благоприятни условия пред тях. Обичам ги! "
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР