Феновете на ЦСКА тези дни се чувстват като Алиса от

...
Феновете на ЦСКА тези дни се чувстват като Алиса от
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА в Страната на чудесата

Феновете на ЦСКА тези дни се усещат като Алиса от приказката - в Страната на чудесата. Това лято " армейците " вършат отлична селекция. Едно на ръка, че притеглят футболисти с впечатляващи качества, а те се взимат и в точното време, без закъснения. Докато Лудогорец има едвам едно ново попълнение...

Помня мненията, когато стана ясно името на първото попълнение на ЦСКА - вратарят на Литекс Марин Орлинов. " Доброжелателите " на ЦСКА потриваха предостатъчно ръце, че с сходни прехвърляния " алените " няма по какъв начин да надградят. А в действителност, още първите му минути на терена за ЦСКА го демонстрираха, момчето не е по никакъв начин неприятен вратар. Има и темперамент, пролича си незабавно.
 Снимка 623783
Източник:

Орлинов обаче, беше единствено предястието. След него пристигна младежкият национал на Гамбия Сейни Санянг, който ще радва почитателите с пробивите си по левия фланг и с игра в отбрана.
 Снимка 623772
Източник:

След това ЦСКА усъвършенства своя персонален връх за покупка на състезател, взимайки звездата на френския Гренобъл Матиас Фаетон за 2 милиона евро. Появиха се мнения за визитката на нападателя, само че той бързо затвори устата на коментиращите с два невероятни гола в един мач от " Голд Къп ". ЦСКА завоюва трансферна борба за него с какъв да е тим, а с Йънг Бойс от Швейцария.
 Снимка 624569
Източник:

" Червените " продължиха да притеглят положителни футболисти - на " Армията " дебаркира и националът на Еквадор Майкъл Естрада, който има съвсем 100 попадения в своята кариера. Днес беше оповестено привличането и на колумбийския бабанка в отбрана Браян Кордоба.
 Снимка 624734
Източник:

Така ЦСКА взе половин тим нови, като в това време не се раздели с нито една от звездите си. Ето това е надграждане! Прави усещане и това, че клубът продължава да следва линията да се взимат млади играчи, а не такива, надхвърлили 30 години, сходно на други български отбори.
 Снимка 624766
Източник:

И по този начин, почитателите, а сигурно и Саша Илич, се усещат като в Страната на чудесата. А играта против Базел дава поръчка, че ЦСКА ще бъде още по-силен през новия сезон. В търсене на огромната си цел - купата. Тя беше допряна през предходната акция, в този момент очакванията на всички, които обичат " армейците ", са такива - първото място да стане действителност. С сходна селекция, наподобява постижимо.
 Пореден трансферен удар - ЦСКА показа Браян Кордоба
Пореден трансферен удар - ЦСКА показа Браян Кордоба

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР