Феновете на The Pussycat Dolls определено се зарадваха много, когато

...
Феновете на The Pussycat Dolls определено се зарадваха много, когато
Коментари Харесай

Нови проблеми пред Pussycat Dolls

Феновете на The Pussycat Dolls несъмнено се зарадваха доста, когато стана ясно, че групата още веднъж се е събрала и ще направи турне, с цел да върне на всички положителните мемоари.
 Никол Шерцингер, Робин Антин и правосъдният развой против Никол поради The Pussycat Dolls
Кой и за какво съди Никол Шерцингер

И какво чака от групата The Pussycat Dolls

Но в последна сметка и това турне (като доста други събития през последните две години) ще би трябвало да изчака. В стори в Instagram Никол Шерцингер разгласи, че поради още веднъж влошаващата се обстановка с COVID-19 ще би трябвало турнето да бъде отсрочено.

Никол разяснява, че е вложила доста работа, сила, време и персонални средства, с цел да бъде осъществено събирането на групата пред огромна аудитория още веднъж. Създателката на The Pussycat Dolls Робин Антин също удостовери новината в профила си в Instagram.

Оказва се обаче, че не всички членове на групата са били предизвестени за решението. Кармит Бачар и Джесика Сута настояват, че публично никой не им е споделил, че турнето ще бъде отсрочено, а са разбрали новината от обществените мрежи, написа People.

Въпреки това, девойките гледат напред към оповестяването на нови дати, тъй като доста желаят още веднъж да зарадват почитателите с магията на
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР