Феновете на шампиона Лудогорец скочиха в защита на любимия си

...
Феновете на шампиона Лудогорец скочиха в защита на любимия си
Коментари Харесай

Феновете на Лудогорец защитиха Аквариума в Разград и се оплакаха, че ги целят с камъчки на Армията


Феновете на първенеца Лудогорец скочиха в отбрана на обичания си клуб след поредицата заявления против изискванията в бранша за посетители на стадиона в Разград, известен като " Аквариума ". Припомняме, че първо се оплакаха от ЦСКА-София, като пуснаха писмо до БФС, подписано от още четири клуба.

Два от тях - пловдивските Локомотив и Ботев обаче се отдръпнаха. Феновете на Ботев обаче пуснаха независима декларация, в която се оплакаха от изискванията на " Лудогорец Арена " и на процедура се разграничиха от действието или бездействието на управлението. Не закъсня и реакцията на последователите на " орлите ".

От съдружие " Обединени фенклубове на Лудогорец " пуснаха следната декларация, която публикуваме без редакторска интервенция:

" От няколко дни слушаме и четем безумни заявления по отношение на положението и изискванията на гостуващия бранш на " Лудогорец Арена ". Истината е, че в българската футболна реалност доста се приказва, само че малко се прави. В Разград, скъпи ощетени почитатели, се гради и бъдете сигурни, че ще има и нов бранш за посетители.

Впрочем, доколкото знаем секторът, който вие наричате " Аквариум " като концепция е заимстван от игрището в Коматево. А обитаващите ст. " Българска Армия " желаеме да попитаме дали е обикновено да се рони асфалта по целият стадион и да те целят с камъчки все едно сме в Средновековието?

Нормално ли е да няма една крушка по стъпалата към бранша в тази самобитна джунгла? Кога най-сетне ще изчистите химическите тоалетни в бранша си за посетители? Звучи като нещо обикновено, само че го чакаме със спотаен мирис.

Докато това не се случи, не е редно да говорите небивалици по едно оборудване с лиценз за мачове от групова фаза на Евро шампионатите ", пишат почитателите на Лудогорец.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР