Феновете на Саутхемптън можеха да се радват поне на полуфинал

...
Феновете на Саутхемптън можеха да се радват поне на полуфинал
Коментари Харесай

Този Саутхемптън можеше да бъде на 1/2-финал в Шампионска лига

Феновете на Саутхемптън можеха да се радват най-малко на полуфинал в Шампионската лига, в случай че бяха запазили някои от продадени в последните години играчи.

В сферата на догатките може да кажем, че "светците " биха се радвали на наличието на цели шестица играчи, които сега са част от най-хубавите четири тима в шампионата.

Става дума за четирима играчи на Ливърпул - Върджил ван Дайк, Деян Ловрен, Адам Лалана и Садио Мане , халфа на Тотнъм - Виктор Уанаяма , както и нападателя на Аякс - Душан Тадич . В разнообразни интервали от своята кариера те бяха част от тима на Саутхемптън, а в този момент се подвизават сполучливо както във вътрешните си шампионати, по този начин и на европейската сцена.

Тимът от южния бряг се трансформира в знак на мощната работа на трансферния пазар. В последното десетилетие в тима минаха играчи, които доближиха върхове в своите кариери. Бивши треньори пък са хора като Роналд Куман и Маурсио Почетино.

В един миксиран имагинерен тим на "светците " те можеха да бъдат в следната групировка:

Вратар - Фрейзър Форстър ( все в тима )

Защитници - Седрик Соареш ( все в тима ), Върджил ван Дайк (Ливърпул), Деян Ловрен (Ливърпул), Райън Бетранд ( все в тима )

Халфове - Виктор Уанаяма (Тотнъм), Ориел Ромеу ( все в тима ), Адам Лалана (Ливърпул).

Нападатели - Садио Мане (Ливърпул), Грациано Пеле (Шандонг Луненг), Душан Тадич (Аякс)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР