Феновете на риалити шоуто „Фермата“ няма да имат удоволствието да

...
Феновете на риалити шоуто „Фермата“ няма да имат удоволствието да
Коментари Харесай

Сензационна новина за Аня Пенчева и мъжа й Ивайло

Феновете на риалити шоуто „ Фермата “ няма да имат удоволствието да гледат от тв екрана секссимвола на българския спектакъл и кино Аня Пенчева, защото в последния миг актрисата се почувствала несигурна във физическата си подготовка, научи „ БЛИЦ “.

Първо в БЛИЦ! Секссимволът Аня Пенчева готви огромна изненада - дъщеря й Петя е в унес

Според слуховете обаче, вместо актрисата в шоуто, което е едно от най-суровите риалитита, щял да влезе брачният партньор й Ивайло Караньотов, който е състезател и треньор, и бил повече от подготвен за сходно предизвикателство.

Бившият спортист Ивайло не е от хората, които с ненаситност се включват в риалити планове, а единствените му обществени изяви са свързани с развиването на мото кариерата на сина му Ангел Караньотов, на който е треньор и управител. В случая обаче Ивайло с възторг приел поканата на продуцентите на „ Фермата “ да поеме щафетата от Аня и да живее няколко месеца при полеви условия.

Караньотов е прочут с това, че не се тормози да споделя каквото мисли, по тази причина и надали ще остави без рецензии хората, които се спотайват и бягат от работа. Дали държанието му ще му завоюва повече другари или повече врагове, феновете ще схванат от епизодите на четвъртия сезон на „ Фермата “, която започва на 7 септември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР