Феновете на обсъждат провеждането на масирани протестни действия заради невъзможността

...
Феновете на обсъждат провеждането на масирани протестни действия заради невъзможността
Коментари Харесай

Заради "Българска армия": Феновете на ЦСКА излизат на масирани протести

Феновете на разискват провеждането на масирани протестни дейности поради невъзможността на обичания им клуб да построи нов стадион на мястото на " Българска войска ". В последните се появиха информации, че съгласно новия Подробен организационен проект на " Борисовата градина " " алените " ще могат единствено да реновират настоящето оборудване, само че не и да строят ново на негово място.
Това е разгневило последователите на " армейците ", като една от най-големите проведени фракции " Трибуна Сектор Г " разгласи, че се възнамерява осъществяване на митинги. " Във връзка с появилите се изявления в публичното пространство в последните дни по отношение на настоящото положение на стадион " Българска войска " и новия (стар) Подробен устройствен план на Борисовата градина, бихме желали да заявим, че сега в нашите среди фактически се разисква организирането и провеждането на масирани протестни дейности във връзка следващите процедурни пречки, които Столична община прави, с цел да пречи на модернизирането на нашия дом ", се споделя в позицията на организацията във Facebook.
" Както към този момент неведнъж се убедихме при предходния режим на ръководство, в случай че си задоволително сгоден и дисциплиниран, ще получиш каквото искаш - за информация обновената работа по " Колежа ", " Лаута ", както и построената преди години централна естрада в покрайнините на София. От своя страна, ние не желаеме нито лепта, нито подаяния, а просто да не ни се пречи. Само и само това. Призоваваме ви да бъдете подготвени и мобилизирани, в случай че се наложи да потърсим правата си и да не спирате да бъдете обществено дейни, тормозейки институции и политически фигури, които не стопират да спекулират с този наболял за нас " проблем ". Ножът е опрял съвсем до кокала! ", споделят още от " Трибуна Сектор Г ".
Наскоро служебният министър на спорта разяснява, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР