Феновете на Нюкасъл продължават да са развълнувани какво ще се

...
Феновете на Нюкасъл продължават да са развълнувани какво ще се
Коментари Харесай

Нюкасъл задържа защитник

Феновете на Нюкасъл не престават да са разчувствани какво ще се случи с техния обичан тим през лятото и кои имена ще подсилят „ свраките “. Тимът към този момент умерено доиграва сезона, а последователите се любуват на футбола, практикуван от „ джордитата “.

Преди броени дни Фабиан Шер удължи своя договор с клуба, а по информация на медиите в Англия, Еди Хау съществено обмисля кого да задържи и след края на актуалната акция. Един от футболистите, които най-вероятно ще получат предложение за нов контракт е Пол Дъмет. 30-годишният уелсец страдаше от травма, и досега е изиграл единствено 3 мача, само че в негово лице Хау вижда човек, на който може да се разчита в бъдеще. Мениджърът харесва качествата на левия бек и желае той да остане.

Другият, за който съществено се твърди, че ще остане е продуктът на академията Шон Лонгстаф. Най-вероятно полузащитникът ще получи опция да продължи да играе за Нюкасъл. Макар по-често да влиза като запаса, някогашният управител на Борнемут има вяра в качествата на халфа.

В идващия 36-и кръг от Висшата лига, Нюкасъл гостува на Манчестър Сити.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР