Феновете на Националната футболна лига (NFL) и Националната баскетболна асоциация

...
Феновете на Националната футболна лига (NFL) и Националната баскетболна асоциация
Коментари Харесай

Американскте лиги отварят архивите, за да тушират напрежението от липсата на спорт

Феновете на Националната футболна лига (NFL) и Националната баскетболна асоциация (NBA) на Съединени американски щати и Канада могат да получат достъп до минали мачове гратис, до момента в който се приспособяват към живота без спортове онлайн по време на паузата поради пандемията от ковид.

От през днешния ден NFL предлага безвъзмезден достъп до платформата "Game Pass ", предоставяйки на почитателите опцията да изживеят невероятни моменти с мачове от минали сезони.

"Game Pass " е цифров артикул, който се предлага на голям брой платформи и устройства, а също така има списък на мачове от 2009 година насам. Обширната колекция включва всички срещи от постоянния сезон и плейофите. NFL Game Pass ще се предлага гратис до 31 май на почитателите в границите на Съединени американски щати.

НБА ще отвори историческия си списък до 22 април. Чрез "NBA League Pass " ще бъдат показани всички срещи от сезон 2019/20 и доста други типичен мачове и събития. Приложението NBA или NBA.com е начална точка за почитателите, които желаят да получат достъп до наличието на мачовете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР