Феновете на McDonald's във Великобритания останаха шокирани, след като разбраха,

...
Феновете на McDonald's във Великобритания останаха шокирани, след като разбраха,
Коментари Харесай

Британските фенове на McDonald`s се възмутиха, след като пропуснаха тайно вечерно меню

Феновете на McDonald's във Англия останаха шокирани, откакто схванаха, че можете да получите извънредни детайли от менюто от самото начало на деня и нощта, в случай че сте в Австралия.

Юън Джоунс от Уелс сега е на отмора в Мелбърн, Австралия, и остана замаян от „ елитната “ храна, която съумя да си купи в австралийска верига Макдоналдс. Той споделя, че Обединеното кралство " би трябвало да усъвършенства играта си ". Британецът стана вирусен в обществените медии, откакто поръча хаш браун в 21:00 часа.

Оказва се, че в случай че сте долу, можете да получите артикули за закуска през целия денонощно, както и спомагателни лакомства като Big Brekkie Бургер и барбекю Бейкън Ангъс Бургер. Така че, в случай че жадувате за известния хеш браун на McDonald's през нощта или желаете да замените утринното си хранене с Big Mac, Австралия споделя, че може.

По същия метод, в случай че в миналото сте се опитвали да поръчате Chicken McNuggets в Обединеното кралство заран, ще ви откажат, само че в Австралия можете да ги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР