Феновете на Марина Цекова по Нова тв изобщо не очакваха

...
Феновете на Марина Цекова по Нова тв изобщо не очакваха
Коментари Харесай

Гост награби водещата на Нова пред жена си

Феновете на Марина Цекова по Нова тв въобще не чакаха това, което ще и се случи в ефир.

В основата на случилото се бе танцьорът Памбос Агапиу.
Той гостува на водещата Марина Цекова със брачната половинка му, с цел да приказват за националния Салса конгрес, който се завръща.

Изданието беше анулирано предходната година поради пандемията. В тазгодишното издание ще вземат участие хора със зелен документ.  Конгресът ще се организира в Боровец, съобщи Блиц.

" Боровец е едно райско място. Сега обаче е много празно. Жал ми е. Хотелите малко по-малко се запълват за конгреса. Ще оживим курорта ", каза танцьорът Памбос Агапиу.

" Танцуваме, забавляваме се по през целия ден. Танците са подобаващи за всяка възраст ", показа брачната половинка му Елисавета Младенова.

" Танците дават сила. Това е най-хубавото лекарство срещу стрес. Танцуваме за здраве, освен за работа. Когато Ели пристигна в залата, разбрах, че тя би трябвало да се занимава професионално с танци ", сподели Памбос.

Елисавета показа, че Памбос я е научил да гледа оптимистично на живота. 

Малко по-късно обаче Памбос изненада дамите в студиото. Изведнъж танцьорът стана и награби водещата Марина. Всичко това се случи пред погледа на брачната половинка му.


Танцьорът подхвана водещата палаво през кръста и реши да я научи по какъв начин да танцува салса.



Цекова в началото се смути, само че бързо се окопити и стартира да танцува в темп.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР