Феновете на Манчестър Сити изживяват може би най-добрия си сезон.

...
Феновете на Манчестър Сити изживяват може би най-добрия си сезон.
Коментари Харесай

Да спечелил купа и да останеш без медал

Феновете на Манчестър Сити изживяват може би най-хубавия си сезон. След като тимът им съумя да навакса много огромната преднина на Арсенал, те станаха първенци на Англия.

През уикенда пък победиха градския противник Манчестър Юнайтед и завоюваха ФА Къп. Това значи, че са единствено на една победа разстояние от требъл. За задачата би трябвало да победят Интер във финала на Шампионска лига, който ще се изиграе на 10 юни.

За двама от футболистите на на Сити обаче празненствата след спечелването на ФА Къп бяха малко по-странни.  Илкай Гюндоган и Кевин Де Бройне се оказаха без медали. Странно, само че факт.
 Снимка 620977

Според Goal.com, вратярят Едерсон е поставил своя орден към врата на Де Бройне, само че за Гюндоган, който бе и огромният воин в мача, орден не е имало.

От The Sun настояват, че повода не е някаква друга, а чисто и просто на уредниците са им свършили медалите. Не сме сигурни по какъв начин това е допустимо в случай, че броят на футболистите, които вероятно би трябвало да вземат орден, се знае авансово, само че е реалност.

Е, Илкай Гюндоган и Кевин Де Бройне няма да останат без медали като цяло. Те просто ще получат своите на по-късен стадий. Въпреки това някои почитатели на Манчестър Сити са озадачени по какъв начин по този начин двама от най-ключовите играчи остават без орден, а за такива, които получават рядко късмет за изява като Калвин Филипс, Кол Палмър и Рико Люис, има. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР