Феновете на Локомотив излязоха с остра позиция за инцидента снощи,

...
Феновете на Локомотив излязоха с остра позиция за инцидента снощи,
Коментари Харесай

Фенклубът на Локо с остра позиция

Феновете на Локомотив излязоха с остра позиция за случая нощес, при който последователи на черно-белите бяха нападнати от засада, а един от тях е в тежко положение в болничното заведение. До този миг полицията не е задържала нито един от лумпените, атакували с стоманени пръти и боксове пострадалине.
Публикуваме позицията без редакторска интервенция:
" Фенклуб Локомотив показва възмущението си от снощната престъпна демонстрация на група дрогирани и в очевадно нетрезво положение престъпни субекти, последователи на тъпо сходство на клуб от покрайнините на град Пловдив.

След предварителна подготовка и причакване в късните часове на вечерта група жълто-кафяви наркомани нападна с стоманени тръби дребна група последователи, които се прибират след мача в София. В резултат на тези предумишлени дейности един човек, брачен партньор и татко, е с заплаха за живота, а други двама са ранени.

Присъщо на страхливата душа на подлеца е да атакува от засада, под прикритието на нощта и с нереципрочно въоръжение. За нас не е изненада, че тези нарушители са направили опит за преднамерено ликвидиране по този метод.

Надяваме се, че органите на Министерство на вътрешните работи ще създадат нужното, с цел да могат причинителите на това престъпно действие да бъдат осъдени и понесат силата на закона ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР