Феновете на Левски трябваше да изтърпят хиляди резили, за да

...
Феновете на Левски трябваше да изтърпят хиляди резили, за да
Коментари Харесай

Синя България, търпение към този отбор!

Феновете на Левски трябваше да изтърпят хиляди резили, с цел да се стигне до успех доскоро повече от две седмици във финала за Купата на България против ЦСКА.

13-годишната тъга без трофей свърши, а жаждата за още такива у " сините " последователи е меко казано голяма. А и заслужават да ги получат, само че най-вероятно ще се наложи да почакат още известно време. Да не забравяме, че обединителят на " Синя България " Станимир Стоилов разполага с към 14-15 съществени играчи, които ги чакат борби на цели три фронта напълно скоро - Европа, Купа на страната и състезание. Черешката на тортата е финалът за Суперкупата против Лудогорец.

Предвид този факт евентуално ще станем очевидци на още един плевел сезон в типичния жанр на Левски. Ще има низ от върхове и спадове, което е обикновено даже и за най-големите европейски грандове, само че Станимир Стоилов и екипът му са длъжни да създадат всичко допустимо да запазят играчите от контузии. По всичко проличава, че главните състезатели още веднъж няма да са огромен брой и работата на Мъри и щаба му ще бъде още веднъж от решаваща роля. Видяхме, че те го умеят по допустимо най-хубавия метод, откакто за цялата пролет футболистите не получиха тежки контузии.
 Ветераните на Левски гостуват за възпоменателен мач в Петрич
Ветераните на Левски гостуват за възпоменателен мач в Петрич

Ще посетят гроба на Бранко

Колкото до последователите на " сините ", те би трябвало да охладят малко пристрастеностите, тъй като Левски върви напред и е стъпил без подозрение на верния път. Търпение и успокоение му е майката! Поне доколкото е допустимо да бъде умерено на " Георги Аспарухов ". Това, което зависи от последователите, е през идният сезон още веднъж Левски да бъде хазаин на всички места в страната и чужбина. Левски е кадърен да направи немислимото, изключително когато на " Герена " е писателят на приказки Станимир Стоилов, само че и да разочарова. Поради тази причина, какъвто и да е сезонът за " сините ", маестрото би трябвало да бъде оставен да работи. Няма човек, който да желае положителното на Левски повече от Мъри. През предходната година почти по това време отборът беше застрашен от банкрут, поради големите задължения. Малко преди този момент акциите на клуба се разнасяха из София като чувал с картофи. Имаше и миг, в който конференции даваше един човек, който искаше да прави ляво придвижването към стадион " Георги Аспарухов "... щеше да има и палми, молове, стадион!

Цяла " Синя България " не помни за всичко това с помощта на Станимир Стоилов и неговите ученици. Те потвърдиха, че могат и желаят Левски да печели титли, само че им би трябвало още време. " Синята приказка " втора част едвам в този момент стартира, само че този път ще би трябвало повече самообладание, безрезервна обич и поддръжка на всички места. Възможно ли е? Да! Защото Левски е безконечен!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР