Феновете на Левски отново показаха невероятната си любов и подкрепа

...
Феновете на Левски отново показаха невероятната си любов и подкрепа
Коментари Харесай

Любов, граничеща с лудост

Феновете на Левски още веднъж демонстрираха невероятната си обич и поддръжка към тима. Още в ранни зори се извиха опашки пред " Герена " и Националния стадион за билети за мача с Айнтрахт.

Стотици последователи, млади и остарели, търпеливо чакаха часове да отворят касите. Много от тях знаеха, че може и да не съумеят да се доберат до скъпите пропуски... Други хиляди пък стояха пред компютрите и към момента се борят за онлайн билети за мача на " Васил Левски " в четвъртък.
 Снимка 630889
Източник:

Истинска обич - такава, каквато почитателите на Левски демонстрират постоянно във значими моменти за тима. Те изпълниха " Герена " за дуелите с Шкупи и Апоел (Беер Шева). Ще го създадат и в този момент на Националния стадион и постоянно, когато Левски има потребност от поддръжка.
 Снимка 630888
Източник:

Една от песните на агитката е " Никога не ще останеш самичък ". Точно по този начин " сините " схващат любовта си към тима. Дори, когато беше на дъното и нямаше никаква изясненост за бъдещето. Защото любовта е в положително и зло. А злото постоянно навестяваше " Герена " в последните години. То обаче не отхвърли почитателите...
 Снимка 630887
Източник:

Левски има голяма мощ и тя е в поддръжката на последователите. Другото зависи от играчите на терена. Мачът с Айнтрахт няма да е лек и това е ясно на всички. Носителят на Лига Европа за 2022 година е извънредно класен тим, от " друга орбита ". Успехът на " сините " от стигането до тук остава и той е най-хубавото достижение в последните 14 години в Европа. Предстоящият мач е - каквото сабя покаже.
 Снимка 630886
Източник:

Феновете ще застанат зад тима при всеки развой на двата мача. Защото постоянно демонстрират любовта си, постоянно граничеща с полуда. Защото, когато любовта не е полуда, тя не е обич...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР